Gingerbread - syrop piernikowy Monin 0,7l
- Gingerbread - syrop piernikowy Monin
- Syrop Gingerbread to kompozycja smakowa stworzona dla tych, którzy nawet latem nie rozstają się z korzennymi smakami. Syrop o smaku korzennego ciasteczka można używać do kawy, drinków, herbaty czy
Gingerbread - syrop piernikowy Monin
Syrop Gingerbread to kompozycja smakowa stworzona dla tych, którzy nawet latem nie rozstają się z korzennymi smakami. Syrop o smaku korzennego ciasteczka można używać do kawy, drinków, herbaty czy w kuchni. Zaledwie 10 ml może np. kawie dodać przyjemnego zapach kojarzącego się z grudniowym wieczorem w kocu i obok ciepłego kominka.
Opakowanie: butelka szklana 0,7 l
Do łatwego dozowania syropu Monin polecamy pompki:
-pompka do syropów Monin 5 ml
-pompka do syropów Monin 10 ml
Przechowywanie: po otwarciu zużyć w ciągu 3 miesięcy, przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: cukier, woda, aromat, kwas: E330, naturalny aromat cynamonowy, barwnik: E150a, substancja konserwująca: E202
Zastosowanie syropu marki Monin
Marka Monin w swojej ofercie posiada całą gamę syropów w różnorodnych smakach, począwszy od słodkich poprzez owocowe, czekoladowe, orientalne, pikantne aż po smaki tak oryginalne jak rooibos, bazylia, acerola czy agawa. Produkty Monin sprawdzają się jako dodatki do: kawy, koktajli, herbaty, drinków, lemoniady, smoothie oraz jako dodatki w kuchni. Zachęcamy do eksperymentowania z syropami Marki Monin.
Marka Monin - francuskie syropy najwyższej jakości
Marka Monin to francuska firma z ponad 100 letnią tradycją i doświadczeniem. Na rynku nie mają sobie równych. Produkty Monin są sprzedawane na całym świecie i cieszą różnorodnością ponad 150 smaków. Marka Monin od 2019 roku ulepszając swoje produkty zaczęła stawiać na naturalne aromaty i barwniki. Ich produkty dzięki temu zyskały na smaku i jeszcze lepszej jakości.
Najważniejsze cechy produktów Monin:
-naturalne składniki
-naturalne barwniki
-produkty bezglutenowe
-produkty bezlaktozowe
-produkty wolne od GMO
-idealne produkty dla wegan
-produkty wolne od alergenów
Nasza propozycja na kawę latte z syropem Gingerbread
-20 lm syropu Gingerbread
-120 ml spienionego mleka
-pokruszone ciasteczka korzenne do dekoracji
-espresso na bazie kawy Świąteczne ciasteczko
Do ulubionego kubka wlej kawę, spienione mleko, syrop. Całość udekoruj mielonym pokruszonymi ciasteczkami. Taka kawa to idealna propozycja na rozgrzanie się dla każdego zmarrzlucha.
Smacznego!
Więcej przepisów na użycie syropu Gingerbread pod linkiem:
https://www.monin.com/emea/catalogsearch/result/?q=Gingerbread+syrup