Czekolada deserowa 54,5% Callebaut 811
- Czekolada deserowa 54,5% Barry Callebaut 811
- Zawartość kakao minimum 54,5%.
- Wysokiej jakości czekolada deserowa (ciemna) w kaletkach, które są łatwe w użyciu i topieniu. Czekolada odpowiednia ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje
Czekolada deserowa 54,5%Barry Callebaut 811
Zawartość kakao minimum 54,5%.
Wysokiej jakości czekolada deserowa (ciemna) w kaletkach, które są łatwe w użyciu i topieniu. Czekolada odpowiednia ciasta, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie, produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny.
Składniki: miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat waniliowy. Może zawierać mleko
Pochodzenie ziarna kakaowego: głównie z Afryki Zachodniej, głównie odmiana Forastero
Producent:Barry Callebaut
Marka Callebaut powstała w 1911 roku w Belgii. Specjalizuje się w produkcji tradycyjnych belgijskich czekolad, nadzień, polew, musów oraz wszelkich dodatków cukierniczych dla cukierni, lodziarni oraz piekarni. Swoją renomę zawdzięcza tradycji oraz ścisłej selekcji najwyższej jakości ziaren kakaowca. Callebaut inspiruje mistrzów cukiernictwa na całym świecie.